Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Bilderna av Linnsej Photography

Ny header och profilbild och det är bästa Linnsej Photography som fotat massor av fina bilder på mig och min familj. Jag är toknöjd med bilderna och Erik också. Det är så kul att ha bilder på hela familjen. Hundarna var tyvärr inte med så inte hela familjen men alla vi på två ben iallafall. Det är kul att jag får vara med på bild också tillsammans med de bästa jag vet i livet.

Återigen så säger jag bara att NI som bor i Halmstad eller nära Linn. Boka henne! Ni kommer inte bli besvikna. Här kommer ett litet tjuvkika för jag kan inte hålla mig!linnsejphotography_FamNyberg_003 linnsejphotography_FamNyberg_021linnsejphotography_FamNyberg_008 linnsejphotography_FamNyberg_011 linnsejphotography_FamNyberg_092linnsejphotography_FamNyberg_149 linnsejphotography_FamNyberg_205 linnsejphotography_FamNyberg_211 linnsejphotography_FamNyberg_109Jag blir så lycklig när jag ser dessa bilder. Jag älskar min familj!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats