Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Bio för första gången på väldigt länge!

Jag bestämde häromdagen att jag skulle överraska mannen i mitt liv med en dejt. Svärmor ställde upp som barnvakt och Erik och jag gick på restaurang och sen såg vi A star is born på VIP bio. Fy vad bra den var! Jag är fortfarande tagen av filmen. Lady Gaga var grym och även Bradley.

Senast jag var på bio var med Leah förra sommaren när vi såg dumma mej 3. Erik och jag minns inte ens när vi såg en film senast. Mysigt var det!

I bilen på vägen hem märkte jag dock attan glömt väskan och jag freakade ut i bilen. Vi åkte tillbaka och som tur var hade biovärdarna hittat den. Phu… mitt bankkort, körkort och kamera låg kvar ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats