Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Blåsta på blocket – Vill varna er

Igår var en riktigt tung dag och jag skriver detta inlägg för att varna andra!

Vi köpte en vagn och ett babyskydd från blocket. Enligt annonsen så var allting nytt och oanvänt. Personen bodde över 4h bort och erbjöd sig att posta allting. Vi velade verkligen och jag var tydlig med att vi kände oss nojiga med att swisha en sådan stor summa pengar men han manipulerade oss och fick oss att lita på honom. Han skickade ett försändelseid nummer så jag skulle känna mig trygg. Jag använde numret och såg att  det registrerats via postnordsappen. Jag trodde att man fick detta försändelsenummer när paketet checkades in på posten. Tydligen så får man detta nummer när man köper en fraktsedel… Vi är såklart superledsna. Det var inte en liten summa pengar som vi ni givit till denna manipulativa skithög.

Vi kände en sådan lättnad att vi hade köpt det allra viktigaste till bebisen nu (de största kostnaderna var klara). Nu står vi utan allt med mindre pengar än innan. Jag är sjukskriven så får inte ut full lön. Fan vad jag känt mig lurad och ledsen. Var helt förstörd igår. Jag hoppas verkligen den här Idioten åker dit.

Så gå inte på detta snälla. Jag förstår att ju om han varit en riktigt säljare och inte vill skicka iväg något för att invänta pengarna för att han är rädd att bli blåst… Nu var det jag som var godtrogen…

lite vad han skrev kan ni se här!!?’
Hoppas att du aldrig kan sova om nätterna igen! Elaka elaka människa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats