Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Börjat jobba igen

Började jobba igår och jobbade idag såklart idag också. Kul att komma igång igen trots att man inte mår helt hundra. Ena sekunden är det bra andra mår jag super illa. Nog om det, jag är iallafall igång igen 🙂 Började blöda näsblod för ett par dagar sedan vilket jag inte gjort sedan jag var liten. Läste att vissa gör det under graviditeten.

Planterade mitt körsbärsträd (säger man att man planterar ett träd?) Iallafall står det nu nergrävt på vår tomt. Fick lite blommor av mamma som bland annat planterades i denna fining som jag köpte för ett tag sedan. Jag älskar den! Vinbärsbuskar och annat gott skall köpas till helgen 🙂 

Min fina har njutit av att få vara ute så mycket i det fina vädret.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats