Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Borta bra men hemma bäst

Hemkomna från en intensiv bilsemester. I Torsdags förra veckan så började vår lilla bilsemester. Jag och Erik packade in oss och ungarna och släppte sedan av Leah och Liam hos barnens mormor, på hennes landställe i Hälsingland.

Vi fortsätte vår biltripp till en av mina bästa vänner som bor i Umeå. Emma väntar min guddotter som är beräknad i slutet på juli. Jag gjorde en liten mini Babyshower för henne pga Corona… Det blev iallafall en blöjtårta och hälsningar från hennes vänner och familj. Det blev uppskattat. Önskar såklart att alla hade kunnat överraska henne och alla hennes nära och kära också förstås.

På fredagen blev det som sagt en minibabyshower och vi åkte sedan till deras sommarstuga. Vi fiskade, åt pizza och jag fotograferade hennes mage. Så mysigt att hinna hänga och umgås ❤️

 

På lördagen åkte vi tidigt från Umeå till Skellefteå där jag skulle fotografera vår grannar/vänners bröllop. Det var därför denna tripp blev av och aldrig har vi varit barnfria såhär länge tillsammans. Deras stora bröllop blev inställt så det var jag och Erik och deras familjer. Det regnade i stort sett hela dagen förutom under vigseln men det blev fina bilder och en härlig middag med god mat och en rolig bröllopsfest.

På söndagen låg vi trötta bra länge innan vi begav oss tillbaka mot Umeå. Vi blev bjudna på god mat och sedan blev det en lugn kväll.

Jag gjorde en gipsavgjutning av Emmas mage på måndagen och vi hann hänga ett par timmar innan vi tuffade mot Hälsingland igen. Oj vad vi saknade våra små.  på tisdagen åkte vi på Loppisar och sen for vi hemåt. ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats