Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Bröt ihop

Japp, nu på kvällen så bröt jag ihop. Leah var kinkig på kvällen och jag försökte natta henne. Lyckades efter ca 1.5h. 
När hon somnat sprang jag ner för trappen och gick ut med hundarna på tomten. Hundarna började skälla och jag fick tyst på dem supersnabbt men det var försent! Leah vaknade på en gång (hade med mig babymonitorn). Jag sprang upp på övervåningen och försökte natta om lillan. Ungefär efter en kvart när Leah äntligen somnat om börjar Minou att skälla och Leah vaknar och är hysterisk. Gaaaaaah! Jag var så jäkla arg och less på hundarna så jag nästan slet av mitt hår. Leah vägrade att somna om… Hon somnade precis nu (efter två timmar). 

Minou (Chihuahuan) löper och är superjobbig just nu. Hon försöker para  sig med Nilla konstant och det är fasiken inte kul eller lätt just nu. Två hundar (en löper och är riktigt jäkla jobbig och den andra blir triggad och irriterad) och en bebis som troligtvis håller på att få tänder eller bara är i en jobbig fas.

Två andra jobbiga saker idag har hänt så jag är både ledsen och irriterad. Imorgon tar vi nya tag! 

   Jag älskar hundarna, Leah och Erik men ibland är det inte toppen eller lätt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Det är ok att bryta ihop och helt förståeligt att du gjorde det! Jag kan inte räkna alla sammanbrott jag haft. Du är duktig och era hundar o lilla tjej är jättefina ♡ kämpa på!

stats