Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Cravings och drömmar

Dåligt bloggande men det kommer bli ändring på det snart.

I Torsdag var det Kristihimmelsfärd och den dagen spenderade jag med min älskling. Jag sov riktigt länge och var fortfarande helt slut. Efter illamående… så åkte vi en sväng till Arninge och kikade. Handlade lite mat, hundgodis/ben sen hittade vi världens sötaste små bebisjeans som vi inte kunde låta bli. Vi kikade även lite på vagnar.

När vi kom hem kollade vi på världens bästa serie The Mentalist och Erik grillade, jag blev sugen på sill och klämde i mig en hel burk själv. Då ska vi tillägga att jag inte är någon jättefantast av sill. Har försökt lära mig och brukar alltid prova kanske max 2-3 bitar och jag äter alltid med potatis, gräddfil och gräslök. Detta måste ha något med graviditeten att göra.

Idag blev det friedrice från thaivagnen och även Mentalist på tvn. Somnade däremot på soffan ett tag och hann drömma en hel del. Drömde att jag åt massor av ost, sån ost som man ej får äta.. som jag sedan gick och fick upp… Erik sa nämligen till mig i drömmen att ”nej det där ser inte bra ut”. Drömde även massa annat men som inte är så intressant för er.

Jag har drömt att jag ätit ostar (vilket kommer vara bland de första jag gör när jag fött), Jag har även drömt att jag druckit i mina drömmar och även rökt (får panik när jag vaknar). Allt som man inte får gör jag! Tur att jag är försiktigare i verkligheten.

Nej nu ska jag somna om igen innan jag blir hungrig och måste gå och nattäta…Även det händer ju nu för tiden!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats