Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Då var man 31år

Igår var det min födelsedag och jag fyllde 31år. Det blev ingen stor fest i år heller men jag fick en mysig dag som var anpassat efter mitt mående. Leah hade vaknat vid 05 och varit jättetaggad på att fira mig. De kom in med frukost på sängen och sjöng och alla åt i sovrummet. Erik hade gjort omelett och en bär och melontallrik. Så gott! Jag fick lite presenter på sängen och massor av pussar och kramar.

pga mitt härliga mående så låg jag mest i sängen förutom när vi åt. Jag hade önskat mig skaldjur och tårta som Erik och barnen skulle göra (så de fick en rolig aktivitet). Barnen älskar även skaldjur så de var lika taggade som mig och Erik. De kan skala räkor själva så man fick vara snabb om man skulle få smaka. De åt krabba för första gången och de tyckte om den också.

Till lunch blev det krabba och rökta räkor med aioli och baguette och till middag åt vi hummer till förrätt och sedan kräftor.

Jag behövde sova ett par timmar pga huvudvärk och illamående så jag beordrade dem att spela tv-spel och de hade supermysigt.

Efter middagen kollade vi på en ice age film och myste.

En mysig dag med de förutsättningarna som är ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats