Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Dålig start på Maj

Fy tusan vilken morgon! Leah har vaknat på ett uselt humör, helt fel sida. Jag har sovit kanske 2.5h i natt och det gör att jag inte är superpigg direkt. Att mitt lilla hjärta vaknade på detta humör just idag har inte varit någon höjdare. Fy! Tur att Erik är hemma men han verkar också helt slut. Vi alla är förkylda och det tar ju massor av energi.

Jag försökte sminka mig med min nya foundation och de nya penslarna… Det gick inte alls. Känner mig fruktansvärt ful och inte ens mitt nya smink kan dölja det. Gaah! Jag försökte fota innan och efter men fick inte till en jäkla bild. 

Nu har Leah precis däckat i mitt knä och jag rör mig inte en millimeter. Jag har ett hopp om att hon ska vakna på rätt sida denna gång. Hon brukar alltid (nästan alltid) vakna med ett leende på läpparna… Men inte idag! Hon vaknade vid ca 07.30 och hennes humör har hållt i sig fram tills nu. Hon är säkert också trött på att vara sjuk! Håll tummarna att denna dag bara blir bättre! 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats