Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Dessa kommentarer gör alltid ondast.

Men snälla du har precis varit utomlands!! Och börja klaga på dina barn redan?

Där kom en sådan kommentar som gör väldigt ont. Att jag ens ska behöva förklara mig! Först så vill jag återigen tacka er som peppat mig och skrivit så otroligt mycket fint till mig. Ni har verkligen brytt er på ett så otroligt fint sätt. För det andra så är det inte barnen jag klagar på utan mig själv! Jag blir besviken på att jag inte klarat dessa dagar bättre än jag gjort. Det är inte det minsta fel på mina barn eller mina barns fel att jag mått som jag gjort de senaste dagarna. Det hoppas jag att de flesta förstått när jag uttryckt mig? Tydligen så verkar inte Anna som skrivit denna kommentar förstått mig. Antagligen så är våra liv väldigt olika men oavsett våra liv så fungerar vi antagligen väldigt olika som personer. Alla har mindre bra dagar och varför sparka på någon som redan ligger?

Min utlandsresa gjorde jag även som en behandlingsform för min Psoriasis. Psoriasisen blir bättre i sol och saltvatten. Jag hade aldrig kunnat sola så mycket som jag gjorde om jag haft mina barn med och vi hade inte haft råd att åka hela familjen som läget var. Min psoriasis blir sämre av stress och den börjar redan bli sämre igen och det är också en anledning till att jag mår som jag mår.

NEJ jag klagar inte på mina barn utan på mig själv!

Jag är även så otroligt glad att jag inte fungerar som du gör heller Anna. Att sitta och skriva dessa kommentarer i detta läge är otroligt opassande och varför gör du det? Hur mår du egentligen? Istället för att trycka ner mig så kan du ta en titt på dig själv och fråga varför du gör detta? Får det dig att må bättre på något sätt så tycker jag faktiskt synd om dig.

Ibland blir jag bara så less på detta! Jag har haft en jättemysig dag idag och så möts jag av denna kommentar. Nej du Anna! Jag ber dig att inte ens kika in här igen om din enda anledning är att försöka bryta ner mig lite till.

Jag älskar mina barn och min familj men det är stressigt ibland att både ha en familj att ta hand om, hundar, ett hem, ett jobb, en podd, blogg, Instagram osv. Japp det är mitt liv och jag jobbar ständigt på vad jag kan förbättra. Det är även mycket som jag inte kan skriva om som tär på psyket också och dessa faktorer gör även livet lite tyngre vissa perioder.

Jag tar saker personligt och när jag skriver personliga saker så kommer det alltid finnas denna typ av bittra människor som istället för att lyfta vill bryta ner andra. Jag tycker synd om de människor som fungerar på detta sätt! 12acdcd8-762b-42c2-8b86-7eecd5eef15f.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Farmor Lena

  Det finns dagar av olika slag. Ibland klarar ”man allt”. Och ibland finns ingen ork alls. Så är det för de flesta. Det dåliga samvetet kan komma och man känner att ”jag borde ju vara nöjd och glad”. Det är ok att ha dippar! Det är verkligen många trådar att hålla i med små barn, hundar, jobb och allt som ska flyta på. Lyssna inte på de som ej ”varit där” och trampar på Dig. KRAM!!!!!

 2. Tessan

  Jag håller med Madeleine! Jag gillar att läsa både positivt och negativt! När jag själv har det tufft och läser alla bloggar där allt är så enkelt och glatt hela tiden undrar jag alltid om man är ensam i det här! 🙂 sen är vi ju alla olika så klart!

  1. justbeproud

   Glad att ni är flera som känner samma. Livet är upp och ner och det vore konstigt om livet aldrig hade dippar ❤️

 3. Madelene

  Du har all rätt i världen att skriva vad du vill på din blogg. Vore fruktansvärt tråkigt om det alltid bara skrevs positiva saker…din blogg gör ju att man inte känner sig ensam i familjekaoset som ibland råder. Det är skönt och befriande att få läsa om verkliga liv! Du är grym och vi är många som tycker det!???

stats