Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Det lilla extra

Trodde min sambo åkte till jobbet imorse men då hade han åkt förbi och köpt ett körsbärsträd innan han åkte mot jobbet. När jag gick ut med hundarna på tomten så stor ett fint litet körsbärsträd där + ett par trädgårdshandskar. Jag hade ingen aning om vem det var ifrån och farmor i andra delen av telefonen berättade att det var min kära man som fixat alldeles själv. Så gulligt 🙂

Jag älskar att ha en tomt och har önskat min träd och buskar så man kan äta godsaker ifrån 🙂

Imorgon skall det planteras och förhoppningsvis kommer det massor av gott från det trädet.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats