Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Drömmen om attefallshus

Samarbete med Bygghemma,se
Jag och min familj bor idag i ett litet radhus och vi har tre stycken ”sovrum” ena rummet är ett lekrum till barnen, andra är ett sovrum till barnen och sen så har jag och Erik ett sovrum där vi även har ett skrivbord/kontorsdel. Vi har väldigt lyhört hemma, så kontoret i sovrummet är inte optimalt om tex den ena vabbar och den andra jobbar hemifrån. Jag drömmer om flera rum och skulle vilja ha ett gästrum/ateljé där jag kan måla tavlor men vi får inte bygga ut huset tyvärr men då är det ju toppen att man kan bygga ett attefallshus
Både jag och Erik jobbar hemifrån ibland och innan jag skaffade min fotostudio så var tanken att vi skulle bygga ett attefallshus som fotostudio men sedan blev lokalen som jag har idag ledig så då kändes det inte aktuellt just då. Nu är jag tillbaka i tanken om att jag verkligen vill bygga ett attefallshus och har kikat runt massor på bygghemma som har massor av fina attefallshus så största problemet är hur tusan ska man kunna välja. Vi vill ju även renovera vårt radhus och hur perfekt vore det inte att tillfälligt kunna bo i attefallshuset medan vi renoverar kök och badrum… Eller tänk att bara kunna få gå ut några meter genom ytterdörren till ett litet gästhus/kontor/atelje. Hur lyxigt vore inte det? Just nu har Bygghemma kampanj på attefallshus fram till den 28/2. Kanske detta blir vårt vår/sommarprojekt men även ert? 🙂
Här nedan finner ni några av mina favoriter och trycker ni på bilderna så kommer ni till husen 🙂
Jag gillar planlösningen med rummen och loften. Vi skulle nog ha kontor, ateljé, vardagsrum och sovloft 🙂 Det vore ju självklart majs med kök och badrum men det beror på hur svårt det är att dra ut vatten. Här ser ni också hur detta hus är planerat.
Detta hus är en lite enklare variant men stilren och superfin.
Jag gillar även de modeller som är lite mera ”långsmala”. Denna är även lite mindre i storleken. Den skulle nog passa väldigt bra där vi tänkt att ha det.

Drömmen är ju ändå den första med ett litet sovloft 🙂
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats