Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Drömmen om en häst

Idag har varit en superbra dag. Först så var vi ute och red i det fina vädret. Så härligt att få galoppera, trava och skritta. Det är verkligen underbart att få sitta på hästryggen. Jag är lyckligt lottad som har en tjejkompis som har flera hästar,  ibland får jag rida med på en liten tur. Min dröm är att ha en egen häst och idag så pratade vi lite om det. Just nu finns inte pengarna där och tiden är svår att få till.

Min morbror är travkusk och jag var väldigt mycket hos honom när jag var yngre och red hans hästar. Jag har även gått på ridskolor tidigare och jag älskar det verkligen… Men Det är mycket jobb och jag är inte så kunnig med allt runt omkring. Helst av allt skulle jag vilja bo på en liten gård, det är min största dröm!

Jag önskar att min mamma varit mer intresserad och kanske haft häst när jag var liten. Kanske kan jag förverkliga den drömmen nu när Leah blir äldre. Jag hoppas att hon blir en hästtjej!

 Efter ridturen så åkte vi och åt thai och sedan fick hundarna bada och gå på en liten promenad. Leah har varit på superbra humör. En toppenbra lördag!_DSC02051 _DSC0340 _DSC0316 _DSC0277 _DSC0249 _DSC0240 _DSC0207

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats