Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Efter operationen

Leah sover men istället vaknar jag. Jag glömde att ta nattdosen av medicinen för första gången. Jag vaknade av smärta och nu känns det omöjligt att somna om. Hoppas att tabletterna börjar hjälpa snart.

Jag har inte skrivit så mycket om mitt mående denna vecka men det är verkligen bättre. Jag kan bära Leah och det får hela mig att må bättre. Jag kan äntligen ta hand om henne. Visst att jag fick lite väl ont i tisdags men att ha kanske burit henne i sammanlagt 5-10 minuter allt som allt så bar jag på henne 8h i sträck då hon hade ont i magen. Jag kan själv!

Jag har trappat ner extremt mycket med medicineringen. Nu tar jag endast nattdosen och det är två tabletter, nu fick jag bekräftat att jag får fortsätta ett tag till med den dosen.

Nu ska jag försöka sova. Jag försöker verkligen blogga så mycket det går om dagarna men det är svårt när lillan och jag är helt själva. Nu ska pappa Erik vara hemma tills på måndag efter det kommer han att jobba måndag-onsdag sedan kommer han att vara hemma med oss till den 8/1-15. Då ska vi verkligen njuta som en familj för nu börjar jag verkligen att må bättre efter operationen!

IMG_0948.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats