Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En av de lyckligaste dagarna

28/5-2018 är en dag jag alltid kommer att minnas. En riktig rackarns lyckodag! Dagen då jag tog jag mitt körkort! 28år gammal… 10 år för sent men jag fixade det! Mitt jäkla huvud har sagt ”det är ingen idé för du kommer inte att klara det”… Tänk att det gjorde jag visst!

Jag har alltid sagt att jag inte kommer att klara teorin men känt att uppkörningen är jag inte lika rädd för.

Förra veckan skrev jag teorin i Västerås och klarade det på första. Jag fick 55 rätt och jag var så jäkla lycklig! Jag gick till receptionen och frågade om de hade en tidigare uppkörningstid än den jag hade bokad hos dem den 4/6. Det hade dem! En i Sollentuna idag den 28/5. Helt galet nervös var jag men vet ni! Det gick galant. Jag klarade det! När han sa att jag hade klarat det så slutade tårarna och han fick en stor bamse kram! Det var bara Erik som visste så jag åkte direkt hem och tog min bil till jobbet så både min mamma och hennes kille såg. Jag körde hem mamma i min cab och så hämtade vi barnen från förskolan. Jag och Leah tog bilen till stallet och det var så kul att visa min kompis Jossan att vi kom dit på egen hand. Jag köpte en stol som jag åkte och hämtade alldeles själv. Så lycklig!

Jag tänkte skriva hur jag pluggade och tränade inför detta. Vore det intressant?

Ni kan visst! Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle klara det och absolut inte båda på första försöket. Heja er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats