Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En fartfylld men lugn helg

Denna har helg har det varit fullrulle även om jag har tagit det lugnt.

Fredagen

I fredags så lekte barnen extremt bra. Det är ju verkligen fantastiskt att se hur de kommunicerar och förstår varandra. Liam kan endast vissa ord men han är väldigt tydlig med sitt kroppsspråk. De lekte med dockan, turades om med barnvagnen och låtsas gjorde mat och lekte att de åkte till Täby C. Jag bara låg och låg där de lekte. Mina små!

Jag mådde väldigt risigt. Tanken var att vi skulle åka till stallet men det gick helt enkelt inte.

Erik lyckades knåpa ihop vår nya säng. Jag ska visa när rummet är klart för det står saker som vi ska sälja av där nu men det blir verkligen bra! Sängen blev bra men rummet kommer också att bli bra när vi bytt ut förvaringarna och fått till det lilla extra. Barnen var toknöjda och Leah gick och la sig samtidigt som Liam för hon ville sova ”i den nya sängen som pappa byggt”.

På fredagskvällen kom min vän Linn från Halmstad. Hon kom fram väldigt sent men vi han dricka lite te och prata lite foto och annat. Linn är också fotograf nämligen och fotade familjebilderna i höstas på oss (bland annat min header här på bloggen).

Lördagen

Jag hann träffa Linn en stund på förmiddagen innan hon skulle iväg och fota. Leah gick en promenad med sin mormor, Claes och vår hund Nilla. Barnens farmor och gammelmorfar kom förbi och bjöd på kroppkakor. Första gången jag åt det men det var supergott! Tanken var att vi skulle åkt hem till svärmor men då jag inte mådde bra så kom de hem till oss. Lyxigt! Linn kom hem till middagstid och vi gjorde vegetarisk tacos med quornfärs. Supertrevlig middag med härligt sällskap och härligt snack.

Söndag

Igår så åkte Linn hem supertidigt. Vi skulle åka hela familjen till stallet men jag var för yr och jag skulle bli för kall att sitta stilla då det var -10 så jag blev hemma. Världens bästa Jossan sa att vi kunde lämna Leah hos henne i stallet så kunde Liam fortsätta sova i bilen. De hängde i stallet ganska länge och sen vid lunch följde Jossan med hem till oss så jag hann hänga med henne också. Vi åt tacosrester och Erik lagade en halloumistroganoff till middag som Jossan också stannade kvar på. Jättemysigt! Leah och Liam älskar Jossan så hela familjen var nöjda.

På kvällen poddade jag, Emma och veckans gäst. Erik och jag hann kika lite på White Collar och mysa i soffan. Barnen sov i nya sängen till ca 02 så jag och Erik fick sova en stund tillsammans innan vi splittrades med varsitt barn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats