Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En härlig dag i lekparken

Efter gårdagens promenad så tog vi oss till lekparken när oss och vi hade det supermysigt. Leah fick gunga och hon tjöt av skratt. Hon ville även upp i det lilla huset och där stod två stycken hinkar med lera i som hon började röra runt i. Hon tyckte att det var så roligt! Helt plötsligt så flyger det upp en stor lerklump i huvudet på henne och ner på kläderna. Jag fick händelsen på film men stängde av direkt för jag trodde att hon fick i ögat. Jag ångrade att jag inte fortsatte att filma för hennes miner var obetalbara. Jag tjöt av skratt för de minerna var oslagbara. Jag tänkte att jag lägger upp klippet här lite senare. Detta var innan hon smutsade ner sig.

_DSC0252 _DSC0244 _DSC0231 _DSC0206 _DSC0273_DSC0280 _DSC0289

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats