Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En hel del dejter senaste tiden

Det har blivit en massa dejter nu senaste tiden. Vi måste ta igen lite nu när Leah är så lättsam. Vi sa att vi skulle lyckas med en dejt varje månad för att ge varandra egentid men nu tar vi och bränner av alla på en gång.

Skämtosido så firade vi vår 9 årsdag förra veckan och den här helgen så bad min pappa med familj om att få låna Leah en natt. Vi hade även biobiljetter som går ut på onsdag som vi behövde använda och Leahs farmor erbjöd sig att vara barnvakt.

Jag var dock så galet trött efter gårdagens fotokurs så jag ville egentligen bara lägga mig och sova. 

Svärmor kom till oss efter jobbet och myste med vår galna tjej och så åkte vi in och gick på bio på biografen Saga. Vi köpte massor av godis, popcorn, läsk och baconsnacks. Filmen vi såg var The intern. När filmen började var jag fast och trots att jag var så trött innan så blev jag pigg och var vaken hela filmen! En otroligt mysig film som jag rekommenderar alls! Vill se den 10 gånger till och liknar oväntad vänskap litegrann.

Tycker helt klart att ni ska se den! Jag kommer att köpa den när den släpps på film!

 

Det hade gått superbra för Leahs farmor med bus och nattning! Jag säger det igen! Vi är lyckligt lottade med massor av fina människor som vill mysa med Leah! Det är härligt att bara få 2h själva ibland och bara vara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats