Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En helg med familjemys, shopping och studiofix

Swish sa det och så var denna helg över! I Lörsags var Leah på kalas med Erik. Tanken var att jag och Liam skulle hängt på men han sov så gott så jag hade inte hjärta att väcka honom. Han har sovit sådär och har varit väldigt gnällig en period så det kändes dumt att väcka den lilla björnungen som sov. Kalaset var toppen och hon var väldigt glad och nöjd efteråt. Vi hann ha mycket familjemys på lördagen iallafall så det var mysigt och välbehövligt. 

Gårdagen/ söndagen bestod av en hel del farande. Vi åkte runt och letade och köpte saker till studion. Jag var inte alls sugen på Ikea men det blev där vi hamnade tillslut ändå. Det var inte så farligt ändå. Efter Ikea åkte vi och fixade i studion. Erik satte ihop en hylla till mig och jag hängde upp gravidklänningar på en klädställning (klänningarna lånar jag ut vid gravidfotograferingar). De måste dock ångas någon dag då de var lite skrynkliga. Jag la även in lite rekvisita och filtar i den nya hyllan Från Ikea. Så kul och häftigt att se studion växa fram.Ett litet tjuvkik in i studion. Inte klar än men delar gärna med mig om resan dit.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats