Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En känslig fyraåring

Inatt ska Leah sova hos sin mormor och det är otroligt stort. Ni som följt bloggen länge vet att Leah tidigare har ÄLSKAT att sova borta men sedan i September så vände allt och hon har vägrat. Till en början ville hon bara vara med mig och hon ville inte ens att hennes favoriter mormor och farmor skulle hälsa på. För oss alla var det en stor omställning då Leah alltid älskat att sova borta och vara hos just farmor och mormor. Det hände över en natt.

Så nu idag frågade jag ”Leah vill du sova hos mormor och så får du vara hemma från förskolan imorgon” Leah jublade ”Jaaaaaa!”. Jag blev helt chockad men självklart glad och lättad. Från att ha varit tvär nej i två månader till att nu svara med ett glädjande ja!

Lycka att hon nu vill! Vi har inte tvingat eller tjatat utan bara frågat och respekterat hennes nej men så kul att hon nu ville!

Bvc sa att 4 är en känslig ålder. Jag har märkt flera saker som hon blivit känslig med. Något ni känner igen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Min dotter hade en period som hon var väldigt känslig och det var ovanligt och ledsamt. Om hon bråkade med sin bror eller gjorde nåt annat som gjorde att jag sa till på skarpen eller så så kunde hon kasta sig på golvet och gråta i panik ”ingen älskar mig” drt var så hemskt! Men jag går ju aldrig ifrån eller så när jag höjt rösten, jobbar med lågaffektivt bemötande så hon slutade snart. Annars tycker jag att det är en underbar ålder! Speciellt när brorsan är 2,5 och helgalen!

    1. justbeproud

      Åh det är inte lätt att vara liten. Så mycket känslor i deras små kroppar! Ja det är en underbar ålder men det svänger periodvis. Dn sekunden väldigt kärleksfull en annan väldigt känslig och testande

stats