Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En kaosperiod i livet

Livet är rätt så kaos just nu. Jag är inne i en galen jobbperiod. Vi ska renovera hela nedre våningen förutom badrummet som vi får vänta med.

Vi ska riva kök, lägga golv, sätta in ett helt nytt kök, måla om, byta altandörr och fixa garderober och en bättre hall lösning. Det kommer bli så bra när det är klart. Jag vill ju helst att allt bara blir klart snabbt men nu när jag skriver detta så inser jag att målningen kanske får vänta, bättre att göra det när jag har lågsäsong.

Min bil gick sönder i fredags (dagen innan jag skulle fotografera ett 8h bröllop)… Inte jättebra tajming under min högsäsong men bättre att den pajade då än påväg till bröllopet. Erik jobbar borta från morgon till kväll när han är borta så han behöver vår enda bil. Nu är vi på jakt efter en leasingbil som jag kan ha.

Vår båt är på lagning. Det känns som halva båtperioden gått…

Jag känner mig stressad för att det är extremt mycket utgifter och det känns inte som att jag kommer få så mycket semester som det egentligen har tänkt. Har så otroligt mycket jobb. Vilket jag självklart är tacksam och glad för!

Utöver detta ska man driva företag, ta hand om familjen, sköta hemmet, hinna träffa vänner osv…

Imorse vaknade jag med en rackarns huvudvärk. Hade svårt att sova inatt. När jag väl somnade så vaknade jag av att Liam hade nattskräck och var svårtröstad.

Jag kände att jag behövde få ur mig lite av kaoset. Jag ser ändå ljuset i tunneln. Båten är förhoppningsvis klar snart och vi kan spendera mycket tid där tillsammans och få känna lite lugn ❤️

Det har varit en tuff vår med bla cancer på väldigt nära håll.

Jag ser iallafall fram emot lata dagar med familjen i bla båten ?? Ser även fram emot när renoveringen är klar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats