Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En mysig dag med min fina vän

Igår var min fina, underbara vän och hälsade på från Umeå. Leah var hos sin farmor på förmiddagen så jag och Emma hann mysa och prata mycket innan det lilla yrvädret kom hem. Liam var hyfsat nöjd så länge vi underhöll honom.

Den underbara människan hade köpt en julklapp till mig. Jag blev verkligen tårögd! Hon tyckte visst att jag behövde lite lyx! Jag fick en Odd Molly tröja!!! Höll på att svimma! Den är såå fin! Har suktat så länge efter denna vackra skapelse! Otroligt bortskämd kände jag mig! Emma fick välja en utav mina tavlor och hon valde den jag trodde och blev superglad. Så kul!

Det bästa av allt var att vi hann umågs länge. Kände mig så glad efter hennes besök.

Leah drack välling i sin gudmors knä. Så mysigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats