Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

En promenad i vårsolen

Hur fantastiskt var inte gårdagens väder? Att få vara mammaledig en dag när solen strålar och värmer är ju fantastiskt lyxigt. Det var så otroligt härligt att ta min lilla tjej på en promenad i det underbara vår vädret. Det var verkligen uppskattat från både min och hennes sida.

Jag vill även komma igång med företaget nu och ta mig an alla vackra gravida mammor som vill föreviga sina magar. Jag vill träffa familjer och barn och fånga deras kärlek och bus! Tveka inte att höra av er om ni vill att just jag ska fota er! Tur att jag har min alldeles egna modell som kan ställa upp varje dag. Så mycket bilder det finns på denna sötnos och tänk så många fler det kommer att bli!
_DSC0185 _DSC0186    _DSC0171 _DSC0168 _DSC0162   _DSC0160 _DSC0159

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Åh vad jag längtar tillbaka till mammaledigheten! Jag har bara jobbat i 2 månader men usch vilken skillnad det blir. Jsg har sådan ångest emellanåt över allt jag missar i Almas utveckling om dagarna nu.

stats