justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

En vecka som resulterade i nackspärr

Förra veckan var en rolig men intensiv vecka. Den började med Beyoncé och JayZ konsert med Erik och mina systrar. Det var mycket jobb för mig (tre fotograferingar och massor av annat). I fredags vabbade jag och på lördagen så fotograferade jag först bröllop sedan åkte jag direkt och firade min bästa vän Emmas storasyster som fyllde 30år. Det var massor av lekar, roliga aktiviteter, god mat och dricka. Det blev utgång inne i stan och jag hamnade i säng efter 05.00 någongång. På söndagen (igår) så var det barnkalas på Leoslekland och därefter häng med våra grannar. Jag somnade efter middagen och vaknade upp imorse med jordens låsning/nackspärr.

Idag har jag försökt badat bort det, haft värmekudde, rört på mig, tagit alvedon men inget har hjälpt! Fick en tid klockan 12.00 hos en naprapat som jag hoppas ska kunna hjälpa mig för detta är på riktigt olidligt! Jag har massor att göra idag så hoppas att det blir bra snabbt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats