Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Eriks födelsedag

Då var man tillsammans med en 31årig man! I lördags fyllde Erik år så det blev en fullspäckad dag. Erik och Liam låg i samma säng så jag och Leah fixade frukost på sängen och kom sjungandes med presenter på sängen.

Leah tyckte att det var så kul att sjunga och överraska sin pappa så bara det värmde i hjärtat. Vi åt en mysig frukost och sedan fick familjen smita iväg på äventyr medan jag städade hela huset. Erik var överlycklig att slippa.

Vid 14-tiden kom många från våra familjer och släkt och firade. Svärmor hade bakat bullar och även glutenfria till Liam. Vi hade köpt lite annat fika också som vi bjöd på.

Efter att gästerna gått så var vi barnfria. Liam sov hos mormor och Leah hos farmor. Erik och jag åkte ut med båten och hade ett helt fantastiskt dygn. Vi åt goda ostar, charkisar, rökta räkor och aioli.

Söndagen levererade om inte ännu finare väder. Vi hann med lite shopping inne i stan och sedan sol och ”båtåkande”. En fantastisk lördag och söndag. Erik var supernöjd med sin födelsedag. Vi längtade ihjäl oss efter barnen som… De hade det hur bra som helst med sin farmor och lite flera släktingar på Skansen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats