Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Fantastiska dagar

Jag har haft flera magiska dagar där jag mått bättre. Vi har hängt utomhus med vänner och det har varit  mycket häng i poolen. Jag har tagit det lugnt men orkat sitta med utan problem. Så tacksam för det!

Igår hade vi en magisk dag hela familjen. Jag ville följa med ut på en promenad med barnen och hundarna. Jag var lite nojig då det slutade i spyor efter ett par meter sist men igår gick det jättebra och det var den bästa dagen under denna graviditet! Dock fick jag så galet ont i nedre delen av magen på höger sida. Jag gick långsamt innan men när det började göra ont så gick det ännu långsammare! Det var dock såååå mysigt!  Barnen ville stanna till och leka i en lekplats och det var skönt att få pausa lite i skuggan och sitta ner.

När vi kom tillbaka från promenaden så tog vi bilen ner till hundbadet där hundarna och barnen fick bada. Det var så mysigt! Påvägen hem blev det ett litet glass-stop. Vi orkade inte laga mat så det blev en familjesushi som uppskattades av hela familjen.  Vi avslutade kvällen med  barnen med ett litet poolbad. Erik och jag såg sista avsnittet av Lupin säsong 2 och sedan filmen ”after” på Netflix. En fantastisk dag!

Imorse så gjorde Erik pannkaksmuffins som jag hittade i yayanaomis blogg. Tips tips tips! Såå goda.

Vi spelade sen barnmonopol för första gången och alla tyckte det var jättekul.

Jag blev tyvärr pangillamående sen så har varit sängliggandes och maxat mina illamående tabletter. Vet inte om jag bara hade en sämre illamående dag eller om detta blev ”straffet” för att jag rörde mig igår. Tråkigt såklart men så tacksam för att jag fått njuta några dagar. Tar inte min hälsa för givet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats