Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Farmortid och ”bara vi dag”

Igår så var barnens farmor här och umgicks med barnen. Hon skulle lämna tillbaka vår bil men stannade kvar och myste med barnen nästan hela dagen. Liam har haft två dagar som han fått vara själv med sin farmor den här sommaren vilket har gjort att han sken upp som en sol när hans farmor dök upp igår. Leah var överlycklig som vanligt och ropade ”Sarmor”. Leah har ju haft en superfin relation sedan länge och har fått mycket egentid och utflykter med sin farmor.

Häromdagen var Liam och farmor på Skansen, Erik var på fisketur med sin kompis och jag och Leah hade en ”bara vi dag”. Leah sa vid flera tillfällen ”bara vi” och kollade mig i ögonen med en busig blick. Kul att få ge henne den tiden och hitta på bus och mys. Vi åt tex glass sent på kvällen framför allsång på Skansen och oj så lycklig hon var. 

Sommarlovet har kommit med lite senare kvällar, längre sovmorgnar, lite glass och härligt familjemys. Precis som sommarlovet ska vara. En sammanfattning om sommaren kommer men än är den inte slut! Vi njuter in i det sista! Liam och jag får ”bara vi dagar” nu till hösten men har även hunnit med några under sommaren.

Liam på äventyr med sin farmor.

Min och Leahs ”bara vi dag”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats