Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Flyg och plåtning på g

Gårdagen var det fullt ös hela dagen! Leah var mer vild än tam och gjorde av med all energi som hon samlat på sig när hon var sjuk. Hon sov endast 40 min på hela dagen. Så bloggandet hanns inte med (det var därför inlägget om eventet kom upp så sent).

Min mamma kom förbi på kvällen och hon tog Leah så gick jag ut på en promenad med hundarna. Det var så himla skönt. Pratade inte med någon, lyssnade inte på någon musik eller podd utan det var bara jag och hundarna ute i höstmörkret. Mamma la Leah och stannade tills Erik kom hem. Vi kikade på tv och hade en jättemysig kväll. 

Erik börjar lite senare idag, han lät mig få sovmorgon, lagade lunch, tog Leah och lät mig ta ett bad!  Världens bästa man! Imorgon ska jag och Leah på en fotografering (mer om det senare). På fredag flyger jag iväg helt själv för första gången (berättar mer om det senare också). 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats