Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Folk har alldeles för mycket åsikter

Jag ska vara helt ärlig och säga att igår blev jag helt slut efter allt prat om jag borde få snitt eller ej! Folk har så mycket att tycka till om! Vissa tycker att jag klankar ner på vården och att jag ska vara mer förstående och mer tacksam. En person skrev att det är upp till mig att få en uppföljning efter min förlossning vilket jag inte håller med om alls! Kvinnor som råkat ut för svåra förlossningsskador eller komplicerade förlossningar har rätt till vissa saker och du som skrev det jobbar troligtvis inom vården och då såg bara det negativa jag skrev istället för att utgå från min situation.

Det är min kropp och jag tror att det är en fara att utsätta mig och mitt barn för denna situation igen! Jag behöver inte folks negativa åsikter om detta utan snarare pepp. Så tack till alla er som skickat pepp på bloggen, mail, instagram och fb. Ni ger mig energi!

Jag vill snittas på samma ställe som jag födde Leah för att jag var nöjd med personalen. Vi (jag och min man)träffade personal en hel vecka (måndag till söndag) och det fanns två stycken av alla i den underbara personalen som jag inte gillade. Det finns alltid några men jag drar inte ALLA över en kamm för det. 

I fortsättningen skulle jag önska mer pepp och mindre negativt i min blogg! Hur folk ska föda barn är verkligen ett känsligt ämne! Foto: Terese Brandwold

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellen

  Verkligen märkligt hur folk kan tycka så mycket om andras val och situationer i livet. Man ska alltid lita på sin egen magkänsla och stå upp för det man själv tycker är rätt och riktigt! Det ska andra människor inte lägga sig i. Kämpa på!

  1. justbeproud

   Tack! Jag förstår inte heller att alla har så otroligt starka åsikter om vissa saker som
   Inte ens rör dem.

stats