Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Ålder vid inskolning

Leah började på förskolan när hon var 1 år och 9 månader. Liam kommer att vara 1 år och 7 månader. Tanken är som jag skrev i tidigare inlägg att de ska gå ganska korta dagar. För mig är det viktigt att få mycket tid med barnen och speciellt när de är små. Det känns bra så som vi planerat det och jag hoppas att det fungerar i praktiken sen.

Jag känner mig taggad på att få komma igång och jobba ett par timmar när de är på förskolan men samtidigt få mycket tid med våra små.

För mig var det viktigt att våra barn kunde gå och göra sig förstådda. Liam säger redan många ord och han är väldigt tydlig med vad han vill. Jag tycker att han känns liten fortfarande. Jag skulle inte känna mig redo att skola in honom nu och är glad för de 3 hela månaderna som är kvar. Jag tycker inte att det är fel att skola in tidigare då jag tycker att det är upp till var och en. Det är ett rackarns vardagspussel som man ska få ihop.
Hur har ni gjort och hur tänker ni?


Foto: Linnsej Photography

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats