Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Förskolestart

Imorgon är det dags! Imorgon börjar Leah på förskolan och ett nytt kapitel i hennes och våra liv börjar. Hon kommer att gå måndag-torsdag och vara ledig fredag, lördag, söndag varje vecka. Hon kommer även att vara hemma på loven. 

Imorgon är det information och det är endast en timme. Erik ska sköta inskolningen men eftersom att det bara är en timme så följer jag med imorgon (Erik får stanna hemma med en nyammad Liam). Är så avis att inte jag får inskola men jag får iallafall vara med första dagen en liten kortis. Jag får inte lyfta Leah men jag har världens snällaste granne som har lovat att hjälpa mig om det är något lyft.

Även fast vi pratat mycket om förskolan så förstår hon inte riktigt vad som väntar. Jag är nog mest nervös inför denna vecka. Det ska bli så spånnande att höra när hon berättar om sina dagar.

Hon har tjatat om nagellack så idag fick hon välja vilket nagellack jag skulle måla på hennes små tår. Hon fick inget på fingrarna då der verkar vara flera tänder på g så biter hon på fingrarna konstant.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats