Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Förvärkar

Igår på kvällen så fick jag förvärkar som höll i sig i ca 40 minuter. Det kändes som mensvärk som satt långt ner i ryggen ( en molande känsla som många kallar det). Jag minns inte att jag hade förvärkar med Leah, sammandragningar hade jag (då magen blev hård) men inte det som jag kände igår. Det som jag kände igår kändes verkligen som värkar.

Jag har ju ett planerat snitt en vecka innan bf men jag har en känsla att bebis vill komma ut tidigare. Efter igår tror jag att det kommer bli så ännu mer!

Jag är i vecka 34 nu. Hur många av er har upplevt samma? Har ni fått gått över eller har bebis kommit tidigare?Fotograf Emma Schödin_Nathalie_webb040 Fotograf Emma Schödin_Nathalie_webb003
Foto: Emma Schödin

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Jag är gravid med andra barnet och jag har haft väldigt mkt förvärkar. Där både molvärken och sammandragningar pågått flera timmar. Men ingen bebis har kommit än tyvärr fast det hällt på sen vecka 32. Nu är det 5 dagar till bf. Då ska jag antagligen bli igångsatt pga förjävlig foglossning. All eloge till dig som är föräldraledig samtidigt som foglossning! Min dotter är 17 månader och min man är nu föräldraledig då jag varit sjukskriven sen v.25. Kämpa på♡!!!!

  1. justbeproud

   Åh då är snart bebis här för din del. Vad skönt ? Ja tack! Hade nog också behövt bli sjukskriven iallafall sista tiden för nu gör det ruskigt ont. Min man jobbar dock endast nästa vecka sedan är han Ledig men just nu är det lite kämpigt. Tack för peppen och lycka till ??

 2. Sissela

  Hejje! 🙂 Så mysigt att följa din andra graviditet också !

  Hur blir det med snitt om lillebror vill komma tidigare?

  Ha det fint! Kram från Sissela

  1. justbeproud

   Hej Sissela 🙂 så glad att du följer med i Båda graviditeterna :). Jag ska ringa in till ett nummer om det startar tidigare men då blir det akutsnitt istället. Tack detsamma ?

stats