Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Fotograferingen är igång

Jag är så glad att jag har kommit igång lite smått med mitt företag som dock kommer att läggas på is snart då vår lille son kommer till världen i Juli. Jag börjar känna av att jag är rätt så gravid nu, det är ungefär 50 dagar kvar till mitt planerade snitt och det låter ju pyttelite. Det känns dock i kroppen och när jag ligger och krälar på marken eller böjer och ställer mig för att få de bästa vinklarna så gör det att foglossningen blir jävlig men det är det värt så länge jag får bra bilder!

Jag älskar att stå bakom kameran och jag hoppas att det märks när jag har kund att jag brinner för det jag gör! Jag räknar att kunna ta en kund här och där när den lilla bebisen blivit lite större men först ska det njutas. Jag har tackat nej till bröllopsfotograferingar men att ta någon timme-2h fotografering räknar jag med att jag kommer kunna göra när mitt snitt läkt ihop och då kommer jag passa på de dagar som Erik inte jobbar.

Tveka inte att höra av er om ni är intresserade av att boka in en gravidfotografering/barn-/familjefotografering/kärleks eller varför inte en ”smash the cake” fotografering._DSC0387

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats