Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Framflyttade 5 dagar

Jag skrev ju att vi var på ultraljudet häromdagen och hon som gjorde ultraljudet flyttade fram oss 5 dagar. Det känns jättekonstigt att man hoppat fram nästan en vecka. Imorgon går vi alltså in i vecka 12. Hur sjukt är inte det vi som gick in i vecka 11 i våra huvuden igår. Det här är ju hel virrigt, jag ringde min kompis som har barn och frågade om jag nu ska hänga på det här med att vi är 5 dagar fram och det sa hon att hon gjorde. Jätteluddigt inlägg haha. Är trött, huvudet bultar, är fruktansvärt lättirriterad på min fina kille som enligt mig smackar konstant (trots att han har stängd mun)…. Jag ska nog lägga mig i ett bad för nu lever gravidhormonerna loppan i min kropp GRR jag blir så irriterad för småsaker och hela kroppen bara kokar emellanåt!

Helt koko att vi gick in i vecka 11 igår men går in i vecka 12 imorgon. Detta är alldeles för virrigt!

Istället för 19 November som vi var beräknade innan så ska vi tydligen vara beräkade den 14 November istället. Tiden bara Svischar förbi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats