Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Fredagsmys med en familj vi aldrig träffat tidigare

I fredags var jag hos frisören och njöt av att bli ompysslad av världens bästa Anna på Icon i Åkersberga. Jag blev supernöjd med min snyggare färg och kortare frilla.

Efter frisörbesöket plockade Erik och barnen upp mig så åkte vi på middag och fredagsmys hos en familj vi aldrig träffat tidigare. Japp det stämmer! VI har inte träffat någon av dem innan men jag och Emilie (mamman i familjen) har pratat via sociala medier då våra söner föddes i juli förra året. De har även en dotter som är född samma år som Leah. Det var supertrevligt. Tjejerna lekte superbra, vi åt tacos (vilket aldrig kan bli fel), vi spelade lite Rappakalja och hade en supertrevlig Fredag. Jag hoppas att vi ses igen för vi hade supertrevligt!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats