Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Galen unge

Idag är det ONSDAG! Det betyder att det är den dag Leah föddes på alltså Leahs dag! 

Jag har haft extremt lite energi idag och varit väldigt trött. Leah däremot har varit superspeedad och haft energi så att det blir över. Hon har velat bli underhållen konstant och hon tar tag i allt som hon kommer åt. Hon snurrar runt som en galning åt alla håll och hon har noll kontroll och det händer att hon slår i huvudet i något hårt. Mammas lilla vilding!

Idag har hon även börjat ta sig fram,  jag skulle inte kalla det åka utan hon ser mer ut som en larv eller mask. Hon drar upp rumpan i luften och skjuter sig fram på något vänster. En annan kul sak som hon började med för ett par dagar sedan är att hon säger ”mmm” och så gör hon pussljud med munnen. Det har hon snappat upp av mig. När jag pussar henne så gör jag så. Hon är så gullig när hon kollar på mig och gör så.

Vi tog oss ut på tomten och busade med hundarna och jag passade på att fota litegrann. Vi tog ett bad och sedan nattade jag henne i hennes säng. Har kommit på en ny taktik men mer om det en annan dag. Erik kom hem så ska umgås med honom.               

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats