Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Gårdagen i bilder

Tänkte om ni skulle tycka att det vore kul med ”min dag i bilder” inlägg?

Igår så hade jag en supermysig morgon med mina små godingar.Jag drack mitt morgonkaffe i morgonsolen.Minou är skendräktig (tror vi) hon är extremt pipig och vill vara på mig konstant. Söt är hon iallafall!Efter att jag lämnat barnen, jobbat med redigering av bröllopsbilder så åkte jag till min kollega (och vän) Emma som jag ska ha workshopen på Mallorca med. Vi fick massor av jobb gjort och hon bjöd på en supergod lunch! Sötpotatis, bönor med silverlök, guacamole, mango, tomat och ruccola.Efter jobb hämtade jag mina busungar.Vi hann med båda parkerna, bär och äppelplockning och massor av bus.Det blev massor av mys ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats