Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Gårdagen var som en bergochdalbana

Igår så var tanken att jag och barnen skulle åka till min kompis Mikaela och hennes barn. Jag märkte dock att Liam kändes varm så vi stannade hemma istället.

Liam var glad med alvedon i kroppen men stundvis väldigt gnällig. Leah var på strålande humör vilket hon varit i flera dagar nu så vi hade det mysigt. Barnen ville inte sova så jag tog ut dem på promenad i vagnen.

Jag ”Leah blunda lite”

Leah ”Nej jag ska inte sova, Leah har faktiskt precis vaknat mamma”

Leah fick gå och springa istället. Hon var på bra humör men hittade på massor av bus. Hennes nya grej är att göra ett bus och så säger hon ”det gör ingenting” eller  ”det var inte meningen”.

När vi kom hade vi disco med Lajban (robotdammaugaren) och lekte i rummet. Efter uttröttning så somnade både barnen och jag. Erik kom ner vid 17… Då sov vi alla 3!!! Vi väckte Leah som vi förstod skulle somna sent… Liam var som en liten kamin och hans feber hade stigit till 39.8. Då han bara var blek, gnällig och hög feber så fick vi rådet av sjukvårdsupplysningen att åka in då han är så liten.

Sjukhusbesöket skrev jag om igår. Natten var tuff då Liam sov väldigt dåligt. Imorse hade han 39.2 så den var inte lika hög som igår iallafall. Nu hoppas vi att det vänder.

Några bilder från igår!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats