Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Gift mig två gånger på ett år

Igår var en rolig och magisk dag med min man!

Vi blev frågade om vi ville agera brudpar framför några fotografer. Kul tyckte jag och tackade ja direkt. Erik kände sig lite obekväm inför att stå framför massor av kameror men han skötte sig toppen! Han är ju så snygg!

Det var kul att få sätta på sig brudklänningen igen. Det ska även bli kul att se alla fotogtafernas olika stilar. Alla hade samma förutsättningar så det ska bli otroligt spännande. 

Sex fotografer var det som fotade oss på Nyckelvikensherrgård! Ett otroligt vackert ställe som jag kommer vilka åka tillbaka till. Lokalerna var fantastiska så skulle jag gifta mig med Erik igen så skulle jag vilja gifta mig där (nu lär det dock inte ske men jag fick iallafall äran att få bröllopsbilder på oss därifrån)!

Lite Bts bilder från gårdagen. Räkna med att det kommer massor av bilder på mig och min snygga man när bilderna kommit.  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emma

    Bra blogg du har och jättefina bröllopsbilder! Är alltid kul att följa andra som har barn eller ska ha barn 🙂
    Kika gärna in i min blogg, där jag skriver om min graviditet 🙂

stats