Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Gjort om hemma

I betalt samarbete med Posterland.se

Jag beställde hem posters och ramar från Posterland till barnens rum och en till köket. På deras hemsida finns det otroligt många posters att välja mellan. Tanken var först att jag skulle sätta upp flera posters på ett och samma ställe och göra en fotovägg men jag tänkte om och gjorde istället om på flera olika platser i huset. Vilket kändes så kul att få förnya hemma i början på detta året att få in lite nytt. Barnen blev så glada och överraskade!

Liam älskar Dinosaurier och superhjältar så jag hittade två stycken superfina som verkligen passade honom och hans rum.

Leah älskar enhörningar så jag hittade två stycken som jag blev kär i! Hon hade bara en vit vägg där innan så det blev så mycket mysigare! Hon tjöt av lycka när hon såg det!


Jag vill ju fylla våra väggar nu med tavlor/posters för det gör verkligen mycket och kan lyfta ett rum tycker jag. Jag beställde en med namn och bilder på olika växter/kryddor som vi satt upp vid matplatsen och jag tycker den blev perfekt där.

Såhär såg det ut Innan…

…och såhär blev det efteråt! Så mycket mysigare!

Jag kan varmt rekommendera Posterland.se

Deras Posters var superlätta att montera i ramarna, de var snabb leverans och bra paketerat. De har ett stort utbud av fina posters och jag lovar att ni hittar massor av fint. Perfekt om man vill göra om lite hemma men inte har råd, tid eller ork att göra om något stort.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats