Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Glutenfritt till alla

Liam verkar vara glutenkänslig. Om han är allergisk vet vi inte men vi märker redan en klar förbättring. Vi testade att äta Pannkakor i söndags och gjorde då på ”glutenfritt mjöl” och det smakade precis lika gott! 

Hemma hos svärmor bjöds det på glutenfri pasta och även hemma har vi glutenfri pasta. Liam har sitt egna glutenfria bröd och sin majsvälling.

Det går som en dans. Leah får i sig gluten på förskolan och hemma får hon vanligt bröd osv. Ibland blir det glutenfri pasta till henne också men ibland kokar jag två olika. Det är rätt dyrt med glutenfria produkter så det är också lite därför vi alla inte äter endast glutenfri pasta eller tex bröd. Däremot pannkakorna kommer vi inte göra dubbelt av tex för det känns krångligt. 

Hur gör ni som har en i familjen som inte äter gluten? Äter alla glutenfritt eller hur gör ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Min mamma är glutenintolerant och min bror var också det under några år (sen gick det över). Oftast kokar vi två olika pasta osv, men ska vi göra lasagne/pannkakor/etc. så gör vi allt glutenfritt!

  2. Agnes

    Min mamma är glutenintollerant och när vi äter tex pasta äter hon sin och vi våran med gluten då det är dyrare som du säger. Om vi gör paj, lasange eller nåt liknande så gör vi den glutenfri till alla istället och vi använder glutenfri redning osv.

stats