Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Göta energi oseriöst företag!

Nu är jag så sjukt trött på företaget Göta Energi. Första gången jag blev kontaktad av den så lovade dem ditten och datten och ingenting stämde när det väl kom till kritan. Nu har jag blivit uppringd tusentals gånger och de sista tre samtalen har jag sagt att jag INTE är intresserad och jag har varit trevlig. Nu ringde de återigen och jag sa då att jag pratat med kollegor till honom och sagt att jag inte intresserad och jag hinner inte ens prata klart innan killen som ringt mig slänger på i örat på mig. Jag blir fly förbannad och ringt upp företaget och sitter i deras oseriösa telefonkö… 

Jag kommer till slut fram och får prata med en tjej och jag berättar att en av hennes kollegor slängt på luren i örat på mig. Jag berättar även att jag sagt vid flertal gånger att jag INTE är intresserad. Hon frågade om jag hade hans namn för annars kan hon inte göra något! Jag sa då att jag aldrig han fråga det då han slängde på luren i örat… jag berättade att jag jobbat med telefonrådgivning och undrade om de inte för någon logg där de skriver om kund inte är intresserad eller tackat nej tex. Det borde ju finnas noterat någonstans och det blir sjukt oseriöst när de bara ringer och ringer trots att jag tackat nej. Jag har ingenting emot telefonförsäljare men när de inte respekterar nej eller har koll på vilka de pratar om då blir jag faktiskt väldigt irriterad. 

Jag sa att de är oseriösa och att jag aldrig kommer vilja teckna något med dem och att de inte får ringa mig igen…. Jag hoppas verkligen att jag slipper met kontakt med Göta energi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats