Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Grattis du ska bli pappa

Idag kom min fina Emma förbi och hängde i solen med mig hela dagen. Hon kom hem från Thailand nyligen så hon har sin bränna kvar till skillnad från liket till höger om henne som skiftar i transparant, vitt och grönt. Vi hade en toppendag och E grillade till lunch. Supergott blev det!

Idag fick jag hem tre böcker som jag beställde från nätet. E fick en bok i påskpresent och den heter ”Grattis du ska bli pappa” och ger lite roliga råd och vad man inte ska göra exempelvis vid förlossningen. Jag beställde en bok där man fyller i under graviditeten och det har jag pysslat lite med nu under kvällen, jag beställde även Michaela Fornis bok ”En bok om kärlek” kunde inte hålla mig så beställde hennes andra bok också så den lär komma snart. Dags att bunkra upp med lite bra läsning nu när sommaren är påväg.

Höll ju på att glömma! Jag fick ett par Nike skor av Emma i födelsedagspresent, de skorna kommer få gå många promenader framöver. Jättesköna och fina, Tack bästa du!

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats