Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Gravidrig

Ja ”Gravidrig” är ett uttryck som min kära bror kom på när jag var gravid med Leah. Just nu känner jag själv att jag är riktigt Gravidrig och hemsk. Min stubin är noll och mina hormoner är som arga bin…. Fy jag är verkligen hemsk just nu vill låsa in mig i en stuga så jag inte irriterad mig på någon. 

Leah är sjövild och lyssnar inte på ”nej” utan gör om samma saker om och om igen. Hon gallskriker när hon inte får som hon vill. Jag brukar ha långt tålamod när det gäller henne men just nu känner jag mig som en usel mamma som blir irriterad alldeles för fort. Jag skulle lätt vara värd medaljen ”världens sämsta mamma”.

Erik är jag irriterad på hela tiden och saker som jag annars ser som småsaker gör mig galen! Jag blir arg som ett bi och hemsk.

Jag känner inte igen mig själv och det är vidrigt. Det är verkligen hemskt! Jag är hemsk!

Nyss bröt jag ihop totalt! Jag är trött, slut, orkeslös och känner mig deppig. Jag tror att boven i dramat är järnbristen i kombo med gravidhormoner. Gravidrig är vad jag är! Står inte ut med mig själv de senaste dagarna. Lika lätt som jag blir irriterad, är jag glad och ledsen. Jag är INTE lätt att bo tillsammans med!

Jag känner att jag behöver vila och få avlastning för just nu orkar jag verkligen inte med allting! 

Idag blir det blodpudding till middag, blutsaft och apelsinjuice. Jag hoppas att jag lyckas höja mitt Järnvärde!

Ett litet kollage från förra sommaren!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Åh vad jag känner igen mig. Är i vecka 30 nu och har varit allt annat än mig själv senaste veckan! Får hoppas att personerna i ens närhet har förståelse för att det endast är tillfälligt! Hehe

stats