Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Grillad Laxsida med potatis och romsås

Jag älskar att laga mat men under denna graviditet kan jag räkna på en hand hur många gånger jag lagat mat. Erik har däremot steppat upp rejält och blivit väldigt duktig.

Vi gillar att grilla laxpaket och det är något som vi gör ofta. Nu beställde jag hem en Laxsida. En stor bit färsk lax och vi la den i ett foliepaket. Jag saltade och peppade och la på några bitar smör. Erik plockade lite gräslök från tomten som vi klippte över laxen, vi hade på dill och sedan citronskivor och lite citronsaft. Vi stängde sedan igen foliepaketet och la på grillen.

Jag läste att laxen ska ha en innertemperatur på 56 grader. Har man ingen termometer så är det bara att hålla koll.

Har man ingen grill så går det bra att göra i ugnen.

Vi hade kokt potatis till och vår sås som min mamma alltid gjort sedan jag var barn. Cremefraiche, rom, rödlök och citronpeppar.

Smaklig måltid ??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats