Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Gasen i botten alldeles för länge

Just nu så känner jag att jag inte är mitt bästa jag men jag försöker acceptera och känna att det är okej. Jag tror att alla strävar efter att vara den bästa verisionen av sig själv! Vissa perioder är tuffare än andra och ibland kanske man bara hållt gasen i botten för länge och när man bromsar så har man kört alldeles för fort och inte kunnat ta in allt på vägen. 

Jag känner att jag har lätt till alla mina känslor just nu. Tårar och ilska ligger nära till hands och när jag tappar det så blir jag besviken på mig själv för att jag hanterar saker dåligt.

Är med barnen från morgon till kväll. Igår lyckades jag lägga barnen till 21.30 och efter det städade jag och sedan var det dags att redigera bilder in på natten. Erik kom hem vid 23.00 och jag var otroligt trött. Ikväll kommer Erik hem lika sent eller senare. Denna sommar hade E 6 veckor ledigt så detta är väl chocken att gå från familjemys till vardagsliv. Jag vill inte bara leva för helgen men nu känns det lite så.

Kaosdagarna är varvade med massor av kärlek och bus! Jag är så glad att dem har varandra våra små! 

Bilder från igår!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. justbeproud

   Ett inlägg tillägnat dig Anna finns nu i bloggen. Synd att du verkar vara den enda som inte förstått att det är mig själv jag klandrar och inte mina barn.

   1. Anna

    Jag heter oxå Anna men är absolut inte samma som kommenterat nedan. Du få absolut inte ta åt dig av hennes idiotiska kommentar! Känns ju som att det enbart är för att provocera! Ta åt dig av det alla vi andra skriver istället.

   2. Anna

    Jag heter oxå Anna men är absolut inte samma som kommenterat nedan. Du få absolut inte ta åt dig av hennes idiotiska kommentar! Känns ju som att det enbart är för att provocera! Ta åt dig av det alla vi andra skriver hur bra du är istället.

stats