Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Han lyckades inte ljuga för mig

Jag skrev ett inlägg om babyshowern igår och idag hade jag tänkt att berätta varför jag inte blev lurad eller vad man ska kalla det.

Det började med att Erik ringde mig för flera veckor sedan och sa att han hade bokat in hemlig grej för mig, Leah och honom. Erik är inte den överraskande typen vilket gjorde mig väldigt misstänksam och jag kopplade direkt.  Tjejerna hade bara bett honom att kolla om datumet fungerade men han ringde då direkt och hittade på att han bokat in något.

Erik glömde sedan bort att han sagt att Leah skulle vara med så helt plötsligt skulle Niki vara barnvakt så vi skulle lämna Leah där… Jag frågade då om våra mammor inte kunde vara barnvakt men de var upptagna sa han. Svärmor frågade vad vi skulle göra i helgen och så frågade jag vad hon skulle göra och hon sa att hon kunde vara barnvakt om  vi ville…haha

När jag frågade Erik frågor så kunde han inte hålla masken utan sprang ifrån mig eller började skratta.

Det var väldigt många fler saker som Erik gjorde tokigt men jag är glad att han inte kan ljuga för mig. Det jag avskyr med mig själv är att jag är en av jordens mest nyfikna människor. Jag vill såklart bli överraskade men jag är alldeles för nyfiken och alldeles för smart (HAHA) nej men på riktigt så är jag jag alldeles för nyfiken för mitt bästa.

Emma (Leahs Gudmor) försökte jag ringa samma vecka som Babyshowern men fick då ett sms där hon skrev att hon var så upptagen hela veckan att vi skulle höras i början på nästa. Då förstod jag också att det var något lurt för hon är inte heller någon mästare att ljuga för mig. Jag har känt henne i nästan 20 år så jag tror att jag skulle höra om hon ljög också. Samma dag som Babyshowern fick jag ett sms av Emma där hon skrev ” jag slutar jobbet 18.15 kan vi höras då” då svarade jag bara det blir bra:) haha.

För mig gör det ingenting att jag visste om detta utan jag är så otroligt glad att de tog sig tiden att fixa och styra ihop. Att jag fick hänga med många av mina vänner på samma gång var ju så otroligt härligt och vi hade det så mysigt! Jag kände mig bortskämd och överöst med kärlek!

Jag hade packat ner systemkameran, kompakta systemkameran och selfiepinnen så jag var väl förberedd. Dock fotade jag inte så mycket men några bilder blev det iallafall. Tur att Sandra fotade så mycket,

 

Nikis Vackra och goda tårta!

_DSC0048  

Min vackra vän Sandra och även en otroligt duktig fotograf._DSC0062  

Fina fina Linda!

_DSC0074

Jag samlade truppen och fotade dem. Ni är underbara!_DSC0057

När alla hade gått så stannade jag kvar hos Niki och Leah och Erik kom upp en stund och sedan kom även Niklas och Nelix. Barnen älskade ballongerna och Leah är en riktig ballonggalning så hon tyckte ju att det var en riktig fest._DSC0177  _DSC0158  _DSC0144

Gulliga Nelix!

_DSC0135 _DSC0132 _DSC0126 _DSC0123 _DSC0116 _DSC0091 _DSC0087

Tack igen för en oförglömlig dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats