Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Här förfinar vi ingenting

Åh herre…. Vilken eftermiddag! Liam skrek konstant när jag skulle hämta Leah. Han som varit nöjd till största delen skulle då gå bananas precis när det var dags att hämta Leah!

Jag snabbade mig in för att hämta Leah som springer ut utan skor, Liam skriker i vagnen… svetten rinner på mamman. När vi kommit utanför förskolans grindar plockar jag upp den gallskrikande lilla Liam. Möter Leahs kompis pappa som säger ”är det såhär det är med två barn”. Jag skrattar och svarar ”japp såhär kan det också vara ibland”. ”Oj där kom lite kräks” sa pappan och Liam spyr ner mig totalt!

När vi kommer hem är Leah på dåligt humör en stund och sa ”dumma mamma” 1000 gånger för att fånga min uppmärksamhet medan jag ammade hennes lillebror. Förstår varför hon blev på dåligt humör! Liam gallskrek och det var såklart inte kul för henne! Vi hade stundvis en mysig men också en fartfylld eftermiddag. Vi åt mellis, sjöng och hann busa massor! 

Medan jag bytte blöja på Liam så passade Leah på att hitta på hyss. När jag kom ut från badrummet så ser jag Leah som sitter och äter socker ur sockerskålen med sked…

Erik kom vid 18.30 så vi åt middag tillsammans iallafall! Nu tänkte jag måla lite för att jag behöver få lite Nathalie tid!​

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats