Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Hur var det att vara borta en hel dag från Liam

Ja, åter tillbaka till söndagen. Hur det var att vara borta från Liam en hel dag? (och Leah också förstås men henne har jag varit ifrån tidigare). Liam blir tre månader gammal på lördag och jag heltidsammar, Han är en otroligt lätt bebis som för det mesta är nöjd. Självklart var det pirrigt och lite jobbigt att vara ifrån honom då det känns som vi sitter ihop litegrann. Erik tar stort ansvar över båda våra barn och det är inte så att jag inte trodde att han skulle klara av det utan mest jobbigt att oroa sig för saker som kan hända.

Jag var lite nervös innan om han tex skulle ta flaskan ordentligt. Tänk om han gallskriker hela dagen…Om Liam inte nu skulle tagit flaskan hur skulle han greja båda.. Jag sa till honom om Liam inte tar flaskan så får han komma förbi kursen så får jag amma honom. Alla orosmomenten var helt onödiga för det gick verkligen galant! Jag har ju en grym man som är otroligt lugn och fantastisk med barnen. Liam hade tagit flaskan utan problem. Han hade dock ätit väldigt mycket så mjölken som jag pumpat ut räckte inte så han fick även ge lite ersättning men det köpte Liam utan problem. Han hade varit glad och lättsam hela dagen. Nattningen av Leah på dagen hade gått toppen den med!

Min mamma och hennes kille hade kommit förbi efter lunch (inte för att Erik behövde hjälp utan för att de ville träffa barnen). De hade gått på en promenad och haft en härlig dag!

Det känns otroligt skönt att Liam köpte både flaska och ersättning ifall jag behöver/ska iväg någon gång i framtiden. Jag och Erik har vår 10 årsdag bakom hörnet och om vi har tur kanske någon av mormor eller farmor kan passa några timmar så vi kan smita iväg på en middag.

Jag skrev dags att mata för mina bröst är inställda när Liam ska ha mat så de spände till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats