Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Igår öppnades en kran

I förrgår hade vi vänner här på middag och det var supermysigt. Vädret var fantastiskt, barnen badade i poolen, lekte och hade kul. Jag fotade dock ingenting.

Vi bjöd iallafall på grillspett med egengjord potatissallad ( jag brukar ha i potatis, creme fraiche, lite dijonsenap, salt, peppar, persillade, gräslök och rödlök). Ibland har jag i lite bladspenat, rädisor och sockerärtor men det blev en rätt basic denna gång. Jag gjorde även två olika såser. En Tsatsiki och en myntasås som var så himla god. Lägger in receptet på myntasåsen här. Den blev såååå god, jag följde inte riktigt receptet men utgick från det.

Erik skulle göra sin goda rabarberpaj men när vi skulle äta den så hade han glömt sockret så den var mest sur och inte så god ?

Igår mådde jag jättedåligt och blev sängliggandes hela dagen. Tanken var att vi skulle ut med båten men det blev inte så.

När Erik nattade barnen så bröt jag ihop och det gick inte att sluta. När Erik kom ner så kramade han om mig länge och vi pratade länge. Den här graviditeten har och tar mycket av mitt psyke. Har missat så mycket och det gör mig så ledsen. Att missa tid med barnen och Erik och inte ha ork eller kunna göra saker. Mycket känslor och tankar. När vi pratat och Erik fått mig på bra humör så satte vi oss ute på altanen. Vi åt ostbågar och jag tog ett alkoholfritt glas bubbel. Vi avslutade kvällen med Young Royals i sängen.

Idag är en ny dag och idag mår jag bättre fysiskt än igår. Troligtvis för att jag bara var sängliggandes hela dagen. Om jag har rört på mig eller varit lite mer aktiv så har jag fått som bakslag. Idag blir en bra dag ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats